Bardzo zadowolona

Jeśli uważacie, że możemy zrobić coś lepiej ... to na pewno możemy :-)

Bardzo zadowolona

Postprzez pa_pi1 » 31 Gru 2009 09:46

Chciałam serdecznie podziękować, za bardzo szybkie i profesjonalne podejscie do mojego zamówienia.
Towar perfekcyjnie zapakowany, zabezpieczony przed rozlaniem. Informacje o przyjęciu zamówienia do realizacji i o wysłaniu. No i obiecane gratisy :P
Bardzo dziękuję, napewno zostanę stałym klientem. :)
Nigdy się nie tłumacz, przyjaciele tego nie potrzebują a wrogowie i tak nie uwierzą.
Awatar użytkownika
pa_pi1

Dołączenie: 29 Gru 2009 18:06

Re: Bardzo zadowolona

Postprzez LaVenda » 27 Sty 2010 15:04

Witam, ju w idorze zamawiałam już dwa razy i jestem bardzoo zadowolona ;) Wg. mnie bardzo dobrej jakości produkty w rozsądnej cenie :) I oczywiście gratisy .

Polecam !
LaVenda

Dołączenie: 13 Sty 2010 17:35

Postprzez goonis » 16 Lut 2010 20:34

Ja również dwukrotnie dokonałam zakupów w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona pod każdym względem (zapakowanie, czas wysyłki, gratisy). SZCZERZE POLECAM WSZYSTKIM. :D
po raz kolejny dokonałam zakupów w tym sklepie i pozostanę wierną klientką, perfekcyjne podejście do klienta, szybki czas realizacji zamówień, po prostu super, WIELKIE DZIĘKI
Ostatnio edytowany przez goonis, 21 Maj 2010 20:04, edytowano w sumie 1 raz
goonis

Dołączenie: 16 Lut 2010 20:30

Postprzez Nanolina » 19 Lut 2010 16:18

Witam! we wtorek (wieczorem) poraz pierwszy złożyłam zamówienie w Waszym sklepiku i... :) bardzo się cieszę z tej decyzji-paczuszkę dostałam dziś (bardzo szybko) wysyłka gratis i do tego 2 gratisiki których się nie spodziewałam ( nie znalazłam takiej info na stronie hehe miła niespodzianka) zamówiłam na próbę kilka żeli ( basic no name i truskawkowy mus globala) i pilniczków oraz pędzelek :D z pędzelka cieszę się najbardziej bo to jest to o co mi chodziło za niską cenę.
To nei jest moje ostatnie zamówienie na pewno, mam nadzieję że sklepik się rozbuduje i będzie duuużo więcej ozdóbek i innych spraw( zależy mi na kopytkach i innych akcesoriach)
pozdrawiam serdecznie i dziękuję
oby tak dalej
Nanolina

Dołączenie: 19 Lut 2010 16:11

Postprzez amazonka » 28 Mar 2010 17:31

Zrobiłam własnie zamówienie drugi raz i za pewne nie ostatni. własnie czekam na wysyłke. jestem bardzo zadowolona i reakcja jak i cenami.
Polecam bardzo dany sklep.
Awatar użytkownika
amazonka

Dołączenie: 17 Sty 2010 10:51
Miejscowość: Jawor

Postprzez kacha9997 » 12 Kwi 2010 12:18

super sklep! szybka dostawa, zawartość się zgadza, produkty dobrze zapakowane.dziękuje za gratisy. pozdrawiam :mrgreen:
kacha9997

Dołączenie: 12 Kwi 2010 12:11

Powróć do Opinie na temat realizacji zamówień

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość